OM MIG


Vem är Mariana?
Jag är 26år gammal och bor i Enköping med min sambo och hästen Terri.

Jag är en   driven,målmedveten djurvän som lägger en stor del av mitt liv med hästarna och har alltid gjort, och kommer förhoppningsvis alltid att göra. 

Hur starta min resa?
Jag har sedan jag var liten varit häst tokig och har alltid grottat ned mig i att få hållbara, harmoniska och lyckliga hästar. Har aldrig varit en person som gillat att tävla eller träna på hög nivå utan mitt fokus har varit allt runt om ridningen, att pyssla och bygga upp en relation med hästen.

Att lösa problem och hitta lösningar har alltid varit en stor del i mitt intresse då jag tror på att hästarna visar eventuella problem/fel beteenden av en anledning och kollar vi bara tillräckligt noga så hittar man ofta lösningen till problemets uppkomst och kan lösa det långsiktigt.

Jag hittade utbildningen till Cert. Hästterapaut när min förra häst som hade varit en trogen vän till mig i många år började bli till åren och gamla skador började visa sig igen. Tyvärr fick han somna in strax efter kursen börjat och då bestämde jag mig att satsa helhjärtat för att kunna hjälpa andra hästar och deras ägare.


Genomförda utbildningar/kurser:
•Certifierad Hästterapaut - Equicare
•Cert. Equine fascia specialist - Fasciahorse
•Näringslära/foderstats uträkning - Uph academy
•Träningslära/träningsupplägg - Equicare 
•Stärk svaga bakknän - Hållbara hästar
•Funktionell träning - Hållbara hästar
•Lymfmassagekurs - Irene Salander
•Laserterapaut hund, häst & människa - Equicare
•Elektroterapi - Nhtas 
•Kinesiotape - Equicare
(Under utbildning till Bettkonsult)

Min affärsidé:
Jag samlar ständigt på mig ny kunskap i alla områden som jag känner att jag behöver för att kunna hjälpa mina kunder med helheten, allt hänger ihop i hästens kropp och foderstat, behandling, utrustning och såklart träning är fyra viktiga bitar för att få en hållbar häst så därför har jag valt att samla på mig kunskap om just dom bitarna. 

Jag har valt att försöka hålla priserna nere då jag vill att alla ska ha råd att ge sin häst de den behöver! 
Har även försäljning direkt från bilen med några produkter som du kan behöva för att hjälpa din häst att må bra, allt för att du som kund ska spara tid och pengar.
Jag är noggrann, helhjärtad och jag tar min arbetsuppgift på största allvar när jag är ute hos dig som kund och vill gärna dela med mig av kunskap så var inte rädd för att fråga!

Jag kommer fortsätta att samla på mig kunskap genom att gå flera kurser och utbildningar framöver och kunna erbjuda flera tjänster i framtiden. Inom häst blir man aldrig fullärd.